Käyttöehdot

Tervetuloa verkkosivustolle! Näillä käyttöehdoilla (jäljempänä "Sopimus") määritellään säännöt ja ehdot verkkosivuston käytölle. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt sitoutuvasi näihin käyttöehtoihin. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, pyydämme sinua olemaan käyttämättä verkkosivustoa.

Sisältö

Verkkosivustolla esitetyt tiedot, materiaalit ja sisältö (tekstit, kuvat, videot jne.) ovat tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin. Emme anna takuita näiden tietojen oikeellisuudesta, täydellisyydestä tai ajantasaisuudesta.

Käyttäjän vastuu

Käyttäjä sitoutuu käyttämään verkkosivustoa ja sen tarjoamia palveluita vain lain ja näiden käyttöehtojen puitteissa. Käyttäjä vastaa omasta toiminnastaan verkkosivustolla ja sitoutuu noudattamaan sovellettavia lakeja ja säädöksiä.

Rekisteröityminen

Tietyt verkkosivuston osiot ja palvelut saattavat edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityessään käyttäjä sitoutuu antamaan tarkkoja ja ajantasaisia tietoja itsestään ja olemaan jakamatta käyttäjätunnuksiaan tai salasanojaan kolmansille osapuolille.

Immateriaalioikeudet

Kaikki verkkosivustolla näkyvät tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat meidän tai kolmansien osapuolten omistuksessa olevalle materiaalille. Käyttäjä ei saa käyttää, kopioida tai levittää näitä materiaaleja ilman meidän tai kyseisten kolmansien osapuolten lupaa.

Vastuunrajoitus

Emme ole vastuussa mistään vahingoista, menetyksistä tai loukkauksista, jotka johtuvat verkkosivuston käytöstä tai sen käyttökelvottomuudesta. Kaikki verkkosivustolla esitetyt tiedot ja palvelut tarjotaan "sellaisina kuin ne ovat" ilman takuita.

Linkit kolmansien osapuolten sivustoille

Verkkosivustomme saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Emme vastaa näiden sivustojen sisällöstä tai toiminnasta. Käyttäjän tulee tutustua kyseisten sivustojen omiin käyttöehtoihin ja tietosuojakäytäntöihin.

Muutokset käyttöehtoihin

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja tarvittaessa ilmoittamatta siitä erikseen. On käyttäjän vastuulla tarkistaa käyttöehtojen muutokset säännöllisesti.

Sopimuksen päättäminen

Pidätämme oikeuden päättää tämä sopimus ja estää käyttäjän pääsyn verkkosivustolle milloin tahansa, mikäli käyttäjä rikkoo näitä käyttöehtoja.

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Tämä sopimus tulkitaan ja sitä hallitaan Suomen lain mukaan. Mahdolliset riidat pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvotteluin. Mikäli neuvottelut eivät johda ratkaisuun, riidat saatetaan asianmukaiseen tuomioistuimeen.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai kommentteja näihin käyttöehtoihin liittyen, voit ottaa yhteyttä meihin käyttämällä yhteystietoja, jotka on ilmoitettu verkkosivustolla.