Vertaa ja valitse 5 lainaa

Tietoa luotonantajista
Omalaina.fi - Sambla Group Oy

Osoite: Urho Kekkosen katu 7B, 00100, Helsinki

Puhelinnumero: 094 255 0540

Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi

Max. todellinen vuosikorko: 20%

Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 10000 €, takaisinmaksuaika 60 kuukautta, kuukausierä on 193.71 €, takaisinmaksettava summa 11623 € ja todellinen vuosikorko 6.26%.

Rahoitu.fi - Salus Group Ab Oy

Osoite: Runeberginkatu 5B, 00100 Helsinki

Puhelinnumero: 045 493 3200

Sähköposti: info@rahoitu.fi

Max. todellinen vuosikorko: 30.6%

Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 15000 €, takaisinmaksuaika 48 kuukautta, kuukausierä on 348.00 €, takaisinmaksettava summa 16712 € ja todellinen vuosikorko 5.23%.

Sosocredit.fi - Sosocredit

Osoite: Suomi

Puhelinnumero: -

Sähköposti: info@sososcredit.fi

Max. todellinen vuosikorko: 38%

Lainaesimerkki: Kun lainan määrä on 2000 €, takaisinmaksuaika on 12 kuukautta, kuukausierä on 191.25 €, takaisin maksettava määrä on 2295 € ja efektiivinen vuosikorko on 29.6%.

Soscredit.fi - Soscredit

Osoite: Suomi

Puhelinnumero: -

Sähköposti: info@soscredit.fi

Max. todellinen vuosikorko: 38%

Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 10000 €, takaisinmaksuaika on 72 kuukautta, kuukausierä 183 €, takaisinmaksettava määrä 13158 € ja efektiivinen vuosikorko 9.92%.

Sweepbank.com - Multitude Bank p.l.c.

Osoite: ST Business Centre 120, GZR 1027, Malta

Puhelinnumero: -

Sähköposti: hello@sweepbank.com

Max. todellinen vuosikorko: 21.34%

Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 1500 €, takaisinmaksuaika 12 kuukautta, kuukausierä on 138.23 €, takaisinmaksettava summa 1658.82 € ja todellinen vuosikorko 19%.

Pikavippi Suomessa: Vertaa, Lainaa Vastuullisesti ja Säästä

Pikavippi on lyhytaikainen laina, joka on suosittu Suomessa. Jos harkitset pikavipin ottamista, on tärkeää tehdä huolellista vertailua eri lainavaihtoehtojen välillä.

Miksi sinun tulisi vertailla lainoja verkossa?

Vertailemalla pikavippejä verkossa voit löytää parhaat tarjoukset ja edullisimmat korot. Erilaiset lainapalvelut tarjoavat eri ehtoja ja kuluja, joten vertailu auttaa sinua valitsemaan sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi. Tämä säästää sinua rahaa pitkällä aikavälillä.

Mitkä ovat lainanhakijan vaatimukset?

Pikavippien vaatimukset voivat vaihdella lainapalveluiden välillä, mutta yleisesti ottaen sinun tulee olla vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen tai vakituisesti asuva. Lisäksi sinun tulee olla luottokelpoinen ja sinulla tulee olla säännölliset tulot. Jotkut lainapalvelut voivat myös tarkistaa luottotietosi ennen lainan myöntämistä.

Kuinka saada pikavippi?

Pikavipin hakeminen verkossa on yleensä nopeaa ja helppoa. Valitse haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika, täytä hakemus ja lähetä se verkkopalvelun kautta. Useimmissa tapauksissa saat lainapäätöksen välittömästi ja rahat siirretään tilillesi samana päivänä.

Miksi sinun tulisi lainata vastuullisesti?

On tärkeää lainata vastuullisesti ja harkita huolellisesti omaa maksukykyäsi ennen lainan ottamista. Varmista, että pystyt maksamaan takaisin sovitut lyhennykset ajallaan. Liiallinen velkaantuminen voi aiheuttaa taloudellisia ongelmia ja vaikeuksia tulevaisuudessa.

Sanktiot ja uusimiskäytännöt

Jokaisella lainapalvelulla on omat sanktio- ja uusimiskäytännöt, jotka kannattaa tutkia ennen lainan ottamista. Sanktiot voivat liittyä esimerkiksi myöhästymismaksuihin tai maksamattomien lyhennysten seurauksiin. Uusimiskäytännöt voivat puolestaan tarjota mahdollisuuden jatkaa lainan takaisinmaksuaikaa sovituin ehdoin.

Vuotuinen korkoprosentti (APR)

Vuotuinen korkoprosentti (APR) kuvaa lainan todellista vuosikorkoa, mukaan lukien kaikki kulut ja korot. Se on tärkeä mittari lainojen vertailussa, sillä se antaa kokonaiskuvan lainan kustannuksista. Vertailemalla eri lainapalveluiden APR-lukuja voit valita edullisimman lainavaihtoehdon.

Pikavippi voi olla hyödyllinen väliaikainen taloudellinen apu, mutta on tärkeää tehdä harkittuja päätöksiä ja vertailla eri vaihtoehtoja ennen lainan ottamista. Muista aina lainata vastuullisesti ja tarkistaa lainaehtoihin liittyvät yksityiskohdat. Näin voit varmistaa positiivisen lainakokemuksen ja välttää taloudellisia vaikeuksia.

Haepikalaina24.fi ei ole lainanantaja tai pankki emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Haepikalaina24.fi on ilmainen vertailualusta, jonka avulla voit valita eri lainavaihtoehtojen välillä.

Sähköposti: info@haepikalaina24.fi

Maksimi todellinen vuosikorko (APR): 38%. Laina-aika: 1 vuosi - 20 vuotta. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kuukautta, kuukausierä on 191.25 €, takaisinmaksettava summa 2295 € ja todellinen vuosikorko 29.6%.